• 06-39617947
  • info@trimsalon4paws.nl

Extra kortingen!

Terug kerende klanten kortingen

Wij hebben er voor gekozen om te werken met terug kerende klanten kortingen. Dit betekend wanneer u terug bij ons in de trimsalon komt, er een korting aan vast zit. De korting loopt van 5% misschien wel op naar 20%. Hieronder ziet u de terug kerende klanten kortingen.

4 tot 6 weken? U ontvangt 20% korting
7 tot 8 weken? U ontvangt 15% korting
9 tot 10 weken? U ontvangt 10% korting
11 tot 12 weken? U ontvangt 5% korting

De terug kerende klanten kortingen zijn alleen geldig als de afspraak binnen de tijdsperiode zit. Vanaf de dag van de afspraak naar de volgende afspraak. Indien u de afspraak verzet, en deze buiten de tijdsperiode valt, heeft u geen recht meer op de korting. Afspraak dient ook gelijk gemaakt te worden, korting geldt alleen op volledige trimbehandelingen.

Spaarpunten verzilveren

Bij iedere € 10,00 die u bij ons in de salon besteed ontvangt u 1 spaarpunt. Deze spaarpunten kunt u ook weer bij ons inwisselen. U vind u spaarpunten op de bon, maar u kunt ons ook even een berichtje sturen dan kunnen we u het ook vertellen. Op dit moment hebben we de volgende acties op spaarpunten te verzilveren.

10 spaarpunten? U kunt tussendoor gratis de nagels laten knippen
15 spaarpunten? Gratis gebitsbehandeling tijdens een volledige trimbeurt
25 spaarpunten? 5% korting op de volledige trimbeurt
50 spaarpunten? 12,5% korting op de volledige trimbeurt
200 spaarpunten? 50% korting op de volledige trimbeurt

De spaarpunten kunnen alleen verzilverd worden als voor de behandeling het aantal punten is behaald. Spaarpunten kunnen niet tegelijkertijd worden ingeleverd in combinatie met de terugkerende klanten korting. Als u kiest voor de klanten korting kunt u alleen 15 spaarpunten inleveren voor de gebitsbehandeling. Kiest u er voor om de spaarpunten in te leveren voor een volledige trimbeurt? Dan heeft u volgende keer helaas geen recht op terugkerende klanten korting

Bring a friend!

Voor iedere vriend, vriendin, familielid of kennis die u attendeert op Trimsalon 4 Paws krijgt u en uw Friend een korting!
Deze korting is zowel voor u en uw Friend 10% op de volledige trimbehandeling.
Indien u van ons een waardebon ontvangt, dienst deze binnen 6 maanden na uitgifte te worden ingewisseld.

1
Hallo,
Welkom op de website van Trimsalon 4 Paws, kan ik u ergens mee helpen?
Groetjes Kelly
Powered by