• 06-39617947
  • info@trimsalon4paws.nl

De Salon

In 2013 zijn wij verhuisd van Rotterdam naar Enschede. Één voorwaarde voor mij was dat er een ruimte moest zijn om te kunnen trimmen. En deze kwam er.

In 2017 zijn we dan echt begonnen om de ruimte om te bouwen. Hieronder kunt u zien wat er toen van geworden is. Al snel was de stap gezet om de salon in te richting met groen tinten. Groen is voor mij toch een soort huiskleur geworden. Witte meubels en de producten die wij gebruiken zitten in zwarte verpakkingen.

De trimsalon hoe hij ontstaan is.

Helaas in 2018 kregen we lekkage. Een geluk bij een ongeluk bleef het huis bespaard, maar helaas de trimsalon kreeg alles te verduren. Het water kwam door de stopcontacten uit het plafond, en al snel boog het nieuwe plafond door. Plafond, de muren en de vloer waren niet meer om aan te zien. Een tweede verbouwing volgde. Iets meer de puntjes op de i. Net wat ik daar miste, toch erin kunnen terug plaatsen. Het vorige groen was toch wel erg fel, en zo weer opzoek naar iets minder fel groen. Toen der tijd nog aangepast op het verzorgen van de eigen honden. Hieronder een foto hoe het er uit zag na de lekkage.

De salon na de lekkage. Het groen is wat zachter geworden, en de vloer is lichter geworden.

In 2019 hebben we het hele huis opnieuw verbouwd. Met het plaatsen van de nieuwe kunststof kozijnen moest ook weer de salon er aan geloven. Nieuwe verwarmingen werden geplaatst. Het comfort is omhoog gegaan in de salon. Met het idee om ooit voor mezelf te beginnen, is dit mijn start. Mijn droom?
Een mooie locatie met voldoende parkeergelegenheid en ruimer opgezet. Een apart was gedeelte en droog gedeelte.
Dromen zijn er om uit te komen. Onderstaand een foto hoe de salon er op dit moment uit ziet.

De trimsalon hoe hij nu is.
1
Hallo,
Welkom op de website van Trimsalon 4 Paws, kan ik u ergens mee helpen?
Groetjes Kelly
Powered by